Seuraavat tapahtumat

LIITTOLAISTEN KOHTAAMINEN

Meillä on maaginen tapaaminen klovnin kanssa tänä kesänä otsikolla: Liittolaisten Kohtaaminen.

Kurssi koostuu kahdesta osasta, seminaarista tai työpajoista:

1. Klovnitekniikoita (23-24.7.2024), ti klo 10-iltaan n. 17-18, ke klo 9-iltaan , ehkä n.17-18

2. Shamaaninen klovni (25.-26.7.2024), to klo 10- iltaan, n 17-18, pe klo 9-15/16

Molempia seminaareja opettavat yhdessä Angela Varela ja Cecilia Lucero Roca espanjaksi ja ne käännetään suomeksi. Toinen seminaari jatkaa ensimmäisestä, joten voit ilmoittautua molempiin, mutta jos voit osallistua vain jompaan kumpaan, niin sekin on mahdollista.

Informaatiota opettajista:

Angela Varela

Parantajanainen, jonka juuret ovat Embera kulttuurista Kolumbiasta, kansasta jolla on animistinen visio ja joka hänelle on antanut henkisen shamanistisen perinnön.

Angela on opiskellut Amerikkalaista draamaterapiaa, Playback teatteria, Terapeuttista autobiograafista performanssia ja Kaliforniassa The Center of Living Arts perustajan ja johtajan kanssa Arman Volkanin kanssa Healing the Wounds of History.

Angela on käynyt draamaterapian Master II oppikurssin Pariisin Sorbonne Yliopistossa ja etnologin oppikurssin Strasburgin Yliopistossa.

Hän on kehittänyt Shamaaniklovnin~Parantamisen pyhän taiteen~ joka yhdistää klovniteknikkaa, Henkäyksen taidetta ja Mesoamerikkalaisten alkuperäiskansojen Pyhä klovni-tyypin shamanistista näkökulmaa.

Myös humanismin saralla hän välittää erilaisia rituaaleja ihmiskunnan pyhän naiseuden harjoittamiseen ja viljelemiseen.

Angela Varela ehdottaa meille parantumisen matkan sisäiseen maailmaamme hänen amerikanintiaani henkisen perinnön, pyhien klovnien, henkäyksen taiteen että hänen taideterapia-koulutuksensa työkaluilla.

Cecilia Lucera Roca

Alkuperältään Chilestä Cecilia saapui 19 vuotiaana Ranskaan. Näyttelijänä hän on tehnyt yhteistyötä monen teatteriryhmän kanssa, varsinkin Theatre de l´Epée de Bois´in kanssa Cartoucherie de Vincennes´issa.

10 vuoden ajan hän osallistui lukemattomiin esityksiin joissa hän myös tutki miten naamion kanssa leikkiä. Fred Robben kanssa hän perusti Teatro de la Fauna´n, joka keskittyy luomiseen, tutkimiseen ja klovnerian opettamiseen. Hän kouluttautui myös meikkaustaiteilijaksi, mikä nykypäivänä mahdollistaa hänen luoda meikkauksia klovneille. Jo 17 vuoden ajan hän on opettanut klovneriaa ja kannustanut klovnerian työpajoja.

Hän on Ranskan kiinalaisen lääketieteen Neijing-koulun ja siinä Naisellisen Inspiraatioryhmän jäsen, ”Les mers eveilleuses”, jossa tutkivat naisellisuuden pyhyyttä sekä parantavaa humanismia. Näiden teemojen innoittamana hän kannustaa näiden teemojen tutkimista esityksissään ja työpajoissaan.

Paikka

Haltian Pappila, Haltiantie 503, 36760 Luopioinen (Pälkäne), www.haltianpappila.fi.

Johanna Ketolan puhelinnro +358 40525 7003

Kokoonnumme ihmeellisen kauniissa ympäristössä luonnon helmassa. Saamme nauttia ilta-saunasta kauniin järven rannalla. Pappilan talossa asustaa myös kaksi kissaa ja koira, joten on hyvä tietää jos jollakin on koira- tai kissa-allergiaa.

Jos joku tarvitsee kyydin Pälkäneeltä tai Kangasalalta niin Johanna voi käydä hakemassa pientä korvausta vasten. Jos tulette omalla autolla ja autosta löytyy tilaa niin voitte ilmoittautuessa siitä mainita ja myös mistä päin lähdette liikkeelle, kuten myös jos tarvitsette kyydin, niin ehkä asiat lutviutuvat.

Hinnat

Kukin kahden päivän seminaari on 140€ sisältäen 24% ALV. Jos osallistuu molempiin niin yhteishinta on 250€ sisältäen ALVn.

Haltian Pappilalle, eli Johannalle, maksetaan erikseen majoittumisesta ja täysihoidosta 30€/pvä ja siihen sisältyy yöpyminen, aamiainen, lounas, illallinen, kahvi tai tee sekä yksi saunakerta kahden päivän seminaarin aikana.

Ota omat petivaatteet sekä pyyhkeen mukaan. Jos joku tarvitsee lakanoita voi niitä kohtuuhinnalla pyytää Johannalta.

Ilmoittautuminen

Viestillä Gandul Saris-Saurin puhelimeen 0408201798 tai sähköpostiin gandulsaris@gmail.com. Järjestäjä on OK Suomen Taolainen Neijing-koulu

Tervetuloa uuteen seikkailuun!