NEIJING-KOULU JA MAAILMA

TIAN – NEIJING-KOULUJEN PÄÄKOULUTUSKESKUS
http://neijingschool.org/fi/

NEIJING-KOULUT MAAILMASSA
http://neijingschool.org/fi/toimpisteet

RADIO JA TELEVISIO
Radio ja televisio ovat yksi valitsemamme väylä ehdotustemme välittämiseen. Tarjontamme kattaa ohjelmia laaja-alaisesti informatiivisista aina musiikillisiin ja ravitsemusta käsitteleviin ohjelmiin. Kundalini Records -studiomme sijaitsee koulumme pääkoulutuskeskuksessa Tianissa. Sen vuoksi tämän toiminnan nimityksenä on Tian-kommunikaatiot, 24 h ja vielä enemmän.
http://www.comunicacionestian.com/

YOUTUBE: ART TRANS
Neijing-koulu edistää tämän kanavan kautta Taidetta kaikilla sen osa-alueilla. Mielestämme Taide on tarpeellinen parantumisen väylä ihmiskunnan olennolle.
http://www.youtube.com/user/Comunicacionestian/videos

AHAAB ´84
Espanjalais-amerikkalainen Akupunktiojärjestö Beijing ´84 (Asociación Hispanoamericana de Acupuntura, Beijing´84) järjestää kansainvälisiä kongresseja joka toinen vuosi. Tähän asti järjestettyjä kongresseja:
http://www.neijingschool.org/fi/neijing-koulu/tutkimus

TaoTao-Projekti
TaoTao-Projekti on kiinalaisen lääketieteen tutkimukseen ja opiskeluun kehitetty käännös- ja tutkimusalusta. Sen tarkoituksena on mahdollistaa eri maiden oppilaille, opettajille ja tutkijoille mahdollisuus tutkia kiinalaisen lääketieteen klassikoita ja helpottaa niiden käännöstyötä. TaoTao-projekti esiteltiin Tianissa 2007. Projektin yhteydessä suomennettujen tekstien katkelmia voi lukea Kiinalainen lääketiede sivustolla.

NEIJING-KOULUN HAKEMISTO
Neijing-koulujen ja koulusta valmistuneiden terapeuttien yhteystietoja.
neijing-school-directory-2016