Dr. José Luis Padilla Corral

Dr. José Luis Padilla Corral on Neijing-koulun perustaja ja koordinoija sekä Tian-keskuksen johtaja. Hän perusti Neijing-koulun Madridissa vuonna 1972, koska koki tarpeelliseksi löytää terveydenhoidolle sellaisen vaihtoehdon, joka kykenisi vastaamaan niihin lukuisiin kysymyksiin, joita konventionaalisessa lääketieteessä oli noussut esille.

Dr. Padilla on lääketieteen ja kirurgian lisensiaatti (Universidad Complutense de Madrid), sekä neuropsykiatrian ja geriatrian erikoislääkäri. Hän aloitti Perinteisen kiinalaisen lääketieteen opintonsa Madridissa Dr. Lago Jordanin johdolla, ja jatkoi opintojaan Taipeissa, Taiwanissa, Dr. Wu Wei Pingin johdolla. Hän suoritti opintoja Beijingin Guang An Menin sairaalassa opettajinaan Dr. Li Shang ja Dr. Cheng Shi Nong. Shanghaissa hän opiskeli metabolisia sairauksia Dr. Huangin johdolla, ja teki yhteistyötä Dr. Nguyen Taitun kanssa Hanoissa, Vietnamissa.

Dr. Padilla suoritti diplomiopintoja Nanjingin Perinteisen kiinalaisen lääketieteen instituutissa sekä Dr. Ki Su Unin johdolla Soulin yliopistossa, Etelä-Koreassa. Akupunktioanalgesiaa hän opiskeli Osakassa, Japanissa, opettajanaan Dr. Hiodo.

Dr. Padilla on yksi Espanjalais-amerikkalaisen akupunktiojärjestö Beijing ’84:n perustajajäsenistä, ja tälläkin hetkellä toimii järjestön puheenjohtajana. Hän on toimikaudellaan järjestänyt 16 kansainvälistä kongressia.

Dr. J.L. Padilla on akupunktion maisteri (Universidad Complutense de Madrid) ja on perustanut Espanjan akupunktiolääkäreiden seuran (SEMA). Hän on julkaissut yli 80 teosta ja on päätoimittaja Elämän terveys -lehdelle, jota on julkaistu jo 32 vuotta.